Personal trainer Pihla-Mari hyvinvointi valmennus Lahti

KUKA OLEN?

Pihla-Mari, Personal Trainer & Kuntosalivalmentaja, Liikunnanohjaaja (AMK) opiskelija

Hyvinvointi ja terveelliset elämäntavat edistävät kaikkia terveyden osa-alueita. Jos vain voisin, auttaisin kaikkia maailman ihmisiä löytämään sen liikunnan tuoman ilon ja hyvän olon, mitä itse siitä saan päivittäin. Mielestäni kaikkien tulisi voida hyvin omassa kehossaan ja kokea onnistumisen tunteita elämässä päivittäin. 

Olen vasta 21 vuotias nuori nainen, mutta olen lyhyen elämäni aikana ehtinyt tehdä ja kokea paljon. Lapsena harrastin yleisurheilua, pesäpalloa, ratsastusta, telinevoimistelua ja tanssia. Muutettuani Kankaanpäästä Hattulaan vuonna 2011 moni harrastuksista jäi. Aloitin oman isäni kanssa salilla käymisen ja sille tielle olen jäänyt. Olen onnekas, kun alussa joku katsoi perääni, opetti oikeat liiketekniikat ja kertoi asioita, joihin tulee keskittyä. Fitness on vienyt minut mennessään. Lukion jälkeen aloitin Personal Trainerin opinnot ja samalla liikuntalääketieteen perusopinnot avoimen yliopiston puolella. Valmistuin Trainer4Youlta kuntosalivalmentajaksi, sekä Personal Traineriksi. 

Nyt haluan auttaa sinua. Vaikka oma intohimoni on kuntosalilla kehonmuokkaustyyppisessä treenissä, sen ei tarvitse olla sinun tapasi huolehtia hyvinvoinnista. Liikuntamuotoja on niin paljon erilaisia, että jokaiselle löytyy varmasti se itselleen mieluisin laji ja tapa liikkua. Sen ei tarvitse löytyä heti, ja laji voi vaihtua matkan varrella. Tärkeintä on lähteä liikkeelle ja edetä pikkuhiljaa. 

Oli sitten tavoitteenasi elämäntapamuutos, suorituskyvyn parantaminen, ruokavalion kuntoon laittaminen tai tavoitteellinen kehonmuokkausharjoittelu niin autan mielelläni. Olen tukena ja aidosti läsnä matkassa. 

Toivottavasti kuulen sinusta pian!

 
Personal trainer Pihla-Mari ulkotreeni valmennus

Koskaan elämässä ei tule "oikeaa" aikaa aloittaa muutosten tekeminen. Oikea aika on tässä ja nyt.

 
trainer4you-personal-trainer-lisenssilog
APT_EuropeActive.png
trainer4you-kuntosalivalmentaja-lisenssi
lataus.png